spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

crema de zahar ars

0

Category :

Ingrediente :

6 oua
200 g zahar + 3 linguri
1 l lapte
1 zahar vanilat

Cele 3 linguri de zahar se pun in cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca se intoarce cratita in toate directiile pentru ca zaharul ars, devenit caramel sa acopere uniform peretii cratitei. Se lasa sa se raceasca.
Se amesteca cu mixerul ouale, laptele, zaharul, vanilia si se pun in cratita peste zaharul ars. Se da la cuptor la foc mediu 30–40 de minute, pana se intareste. La 5 minute dupa ce o bagati in cuptor puteti adauga cateva stafide prin viitorul blat. Se serveste rece, de la frigider.

Sugestie : Se poate servi cu frisca, pentru a va racori pe deplin..

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs