spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

langosi cu gem

0

Category : ,

Ingrediente :
400 gr faina
20 grame drojdie de bere
300 ml smantana
o lingurita de sare
o lingurita de zahar
3 oua
100 gr zahar pudra
ulei pentru prajit
gem

Preparare :
Se freaca drojdia cu zaharul. Se adauga 2 linguri cu faina si se lasa la dospit 20 de minute. Se pune restul fainei intr-un vas si se face o adancitura in mijlocul ei.
Se adauga maiaua, ouale, sarea si smantana. Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat elastic care se lasa la cald 30 de minute, ca sa creasca.

Se ung mainile cu ulei si se rup bucati mici de alut. Se intind pe planseta unsa cu putin ulei si presarata cu faina. Se pune o lingura cu gem la mijloc si se pliaza in doua.
Se prajesc pe ambele parti, apoi se pudreaza cu zahar pudra.

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs