spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

Tort cu fructe si frisca

0

Category : ,


Ingrediente:

5 oua

5 linguri de faina

5 linguri de zahar

1 praf de copt

2 pudding de vanilie

2 kiwi

2 banane

2 mandarine

1 compot de ananas

2 plicuri praf de frishca sau 1 frisca lichida

Cum se prepara:

Separati albusurile de galbenusuri si bateti albusurile cu mixerul pana ajung o spuma lucioasa (ca la bezea). Galbenusurile le frecati cu zaharul pana se omogenizeaza. Adaugati treptat amestecul de galbenusuri la spuma de albusuri. Amestecati in continuu si adaugati si praful de copt stins in prealabil cu o lingurita de otet. Amestecati in continuare pentru 2-3 minute dupa care puneti treptat in aluat cate o lingura de faina. Adaugati si 8 picaturi de esenta de rom.

Blatul astfel obtinut se toarna intr-o cratita adanca si se da la cuptor pentru jumatate de ora. Incercati blatul cu o scobitoare si dupa ce e gata taiati-l pe orizontala precum un sandwich. Turnati zeama de la compotul de ananas peste blaturi si daca nu este suficient de insiropat, puteti adauga orice fel de compot sau sirop. Preparati budincile conform instructiunilor de pe plicsi intindeti-le pe blat, impreuna cu fructele feliate, apoi adaugati cealalta felie de blat. Preparati frisca urmarind instructiunile de utilizare ale acesteia, si intindeti-o cu ajutorul unui cutit pe tort. Deasupra adaugati fructele cum va place. Gata !

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs