spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

Pastrav la cuptor

0

Category : ,

Ingrediente:

2 pastravi

3 rosii

2 morcovi

2 cepe

1 bulion sau rosii in bulion

busuioc, ienibahar, sare, piper

Se curata morcovii, se taie felii si se aseaza intr-o tava putin adanca, in care ati pus ulei cat sa se acopere fundul. Se adauga si o ceapa taiata julienne si o ceasca de apa, dupa care tava se da la cuptor, cat sa se fiarba morcovii. Se curata pastravul de solzi se eviscereaza (se poate decapita sau nu, in functie de preferinte) si se umple cu ceapa, rosii si se presara un varf de lingura de busuioc si de ienibahar. Dupa ce e gata amestecul din tava (cam 20 de minute), se scoate din cuptor si se adauga pestele. Peste acesta turnati bulionul, sau adaugati rosiile ramase taiate felii, putina ceapa si restul mirodeniilor. Sarea si iperul se presar peste peste. Lasati la cuptor cam 30 de minute, incercand cu furculita daca e gata mancarea. Pofta buna !

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs