spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

cornulete fragede

0

Category :

Ingrediente :
1 pachet de margarina sau 1 cana de untura daca aveti
o jumatate de cana de iaurt
un ou
o jumatate de pachetel mic de drojdiev de 25 de grame
500 grame de faina
rahat pentru umplutura

Cum se prepara :
Se ia drojdia si se dizolva in laptele acru dupa care se amesteca cu margarina, oul si faina. Se framanta pana ce devine o coca omogena si potrivit de tare ( ca plastelina ). Se tine coca la rece aproximativ 20 de minute.
Se intine o foaie foarte subtire ( ca de taitei ) din coca scoasa de la frigider si se decupeaza cercuri cu ajutorul unei farfurii. Impartiti in triunghiulete cercul si puneti o bucatica de rahat in fiecare triunghiulet si apoi rulati.
Se baga in cuptor incins in prealabil si se tin in jur de 15 minute.

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs