spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

placinta cu dovleac

0

Category :



Ingrediente :
un dovleac placintar mic
200 grame zahar
scortisoara
ulei

Pentru umplutura :
Se curata dovleaculde coaja si se rade prin razatoarea mare. Se amesteca cu zahar siscortisoara dupa gust.
Pentru foaie :
Se face o coca dintr-o ceasca de apa,un varf de cutit de sare, faina( circa 250 grame) pentru a face o coca potrivit de moale, pentru a putea fi intinsa.
Se intinde foaia extrem de subtire.



Se unge cu ulei si se pun doua randuri de umplutura. Se pliaza foaia peste umplutura,se unge din nou cu ulei si se ruleaza pana ce devine o rulada. Aceasta se taie si se pune in tava.
Se pune la cuptorul incins si se coace pana se rumeneste la suprafata.



Se pudreaza cu zahar pudra imediat ce o scoateti din cuptor.
Pofta buna!

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs