spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

Terci ca la nenicu Vali

1

Category :

Ingrediente :
malai, apa, sare,
branza sarata de oaie
praz
cateva felii de sunca

Cum se face :
Se pune apa la fiert cu sare. Se adauga incet si se amesteca in mod constant malaiul, timp de 10 minute pana prinde un pic de consistenta. Nu trebuie sa fie la fel de tare ca mamaliga, secretul terciului fiind compozitia sa mai moale. Asa ca ai grija cat malai torni !
Intre timp ai ras deja o bucata mare de branza, minim 300 de grame, ai facut cubulete mici de sunca. Pui branza rasa si sunca intr-un castron peste care vei turna terciul cand e gata. Apoi amesteci cu o lingura pana ce branza si sunca patrund in terci. Daca vrei poti sa-l servesti cu rondele de praz pentru mai mult gust ! Sa va fie de bine !

1 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs