spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

Ciuperci umplute

1

Category : ,




Ingrediente :
1 kg ciuperci
usturoi
niste cascaval
100 gr unt/margarina
patrunjel
marar
piper, sare
100- 200 gr sunca
eventual vin





Cum se prepara :

Se curata si se spala ciupercile si li se scot piciorusele care se toaca marunt.
Se toaca marunt si putin usturoi, se amesteca cu piciorusele, cu sunca maruntita si se calesc foarte putin in unt. Peste acest amestec se adauga 2 linguri cascaval ras si patrunjelul si mararul tocate marunt, plus putin piper si sare, dupa gust.
Cu acest amestec se vor umple ciupercutele.



Pentru ultima etapa trebui sa introduceti o tava unsa cu putin ulei de masline si ciupercutele frumos umplute in cuptor. Se lasa in jur de 30-40 de minute. Daca aveti vin alb, puteti adauga peste ciupercute cand sunt aproape gata, impreuna cu o lingura de cascaval ras.
Pofta buna!

1 comentarii:

ai incercat si cu mozzarella in loc de cascaval?

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs