spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

Mancare de fasole cu carnaciori

0

Category :


Ingrediente:

1 kg fasole
1 ceapa mare sau 2 cepe mici
1 ardei capia sau ardei normal
10 carnaciori afumatzi
4 sau 5 linguri de bulion
1 morcov
1 legatura de patrunjel
1 legatura marar
condimente dupa gust (recomand cimbru si tarhon)
sare si piper dupa gust.

Preparare:

Se fierbe fasolea bine, schimband apa cel putin o data. Indepartati spuma cu o lingura. Cand fasolea e fiarta pe jumatate, adaugati morcovul taiat cubuletze si lasati sa fiarba in continuare.
Cand fasolea si morcovii sunt aproape fierti, taiati o ceapa cubuletze si puneti-o la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Cand aceasta se inmoaie adaugati ardeiul taiat marunt si amestecati in continuu pentru a nu se arde cam 5 minute. Puneti bulionul si amestecati, iar atunci cand compozitia incepe sa semene cu un sos gros, adaugati mirodeniile. Turnati continutul din tigaie in vasul in care fierb fasolea si morcovul si amestecati. Lasati mancarea sa fiarba in continuare 15-20 de minute. Intr-o tigaie separata prajiti carnatii si adaugati-i la mancare amestecand. La final nu uitati sa adaugati mirodeniile si patrunjelul si mararul tocate marunt. Pofta Buna !

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs