spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

negresa cu nuci

0

Category :

Ingrediente :
un ou
o cana de zahar
o cana lapte
o jumatate de cana de ulei
o linguita bicarbonat nestins
2 cani faina
esente de rom, portocala
nuca ( pisate pt compozitie si taiate' fulgi' pentru ornare)
3 linguri de cacao
gem de prune/caise

Hocus pocus preparatus :
Mai multa magie la prajitura asta delicioasa decat pedanterie in bucatarie :P

Se amesteca toate ingredientele ( oul, zaharul, laptele, uleiul, faina, bicarbonatul, esenta, cacao ) intr-un vas pana obtii o compozitie omogena. Se adauga si nuci pisate dupa gust ( eu am folosit cam o mana de nuci ).
Se tin la cuptor cam o jumatate de ora. Se incearca cu scobitoarea cand e gata, dar va asigur ca va veti da seama imediat. Apoi scoateti negresa fierbinte, o ungeti cu gem, presarati nuca pe deasupra si o mai tineti in cuptor vre o 3 minute.

Lasati sa se raceasca si savurati-o din plin la o cafea cu mult lapte !

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs