spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

chec

0

Category :

Ingrediente ( pentru 2 checuri mari ) :
10 oua
2 cani jumate faina ( cani ca acelea verzi de la Jacobs/ aprox jumatate de kil )
2 cani de zahar
10 linguri ulei
10 linguri apa
cacao
esenta de vanilie si de lamaie


Preparare :
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si se bate cu mixerul pana ce acesta se topeste. Apoi se adauga galbenusurile, apa, uleiul, faina, esenta si se amesteca pana ce devine o pasta-coca. 3/4 din ea se toarna in forme. Peste sfertul ramas se pune cacao 3 lingurite ( sau dupa gust si culoare ) si se amesteca apoise toarna in forme peste crema initiala.
Se baga la cuptorul incalzit la 200 grade vreo 45 de minute.
Dupa ce-l scoateti din forme, acoperiti si lasati sa se raceasa.

Pofta buna !

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs