spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

ciorba de fasole

0

Category : ,

Ingrediente :
1/2 kg fasole sau chiar 1/4 kg ( depinde cat de multa ciorba faceti )
o ceapa mare
telina
1 -2 morcovi
leustean, patrunjel
un cub knorr concentrat de legume
bulion
un plic bors magic ;)



Preparare :
Se tine fasolea in apa cam o ora, dupa care se pune la fiert ( mult si bine... ).Dupa 15 minute de clocotit, se inlocuieste apa si se lasa din nou la fiert. Incercati sa schimbati apa de vreo 3 ori, apoi lasati sa fiarba si mai adaugati apa pe masura ce aceasta scade.
Separat, caliti ceapa taiata marunt in putin ulei. Adaugati morcovul si telina ( tocate cubulete ) si cateva linguri de apa. Lasati sa se caleasca-fiarba cu capac, dar amestecati des pentru a evita sa se lipeasca. In aceasta compozitie adaugati si cubul concentrat de legume.
Cand fasolea e aproape fiarta se adauga legumele calite impreuna cu zeama si catev a linguri de bulion ( 3 - 4 linguri de suc de rosii, 2- 3 linguri de bulion mai concentrat). Apoi adaugati praful de bors magic. Cand e aproape gata adaugati si leusteanul si patrunjelul.

Pofta buna !

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs