spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

Mango Lassi

0

Category :

Lassi este o bautura indiana perfecta pentru zilele toride de vara caci are un efect de revigorare si te racoreste cu adevarat ! Cum lassi e o traditie in india si mango este fructul lor national, Mango Lassi a devenit una din cele mai populare bauturi atat printre indieni, cat si printre cei amorezati de bucataria sau/si cultura indiana.
Pentru a prepara 4 pahare mari de mango lassi trebuie sa faci rost de :
3 mango ( bine coapte)
un pahar cu lapte
3 pahare de iaurt
un sfert spre jumatate de pahar de zahar ( dupa gust)
o jumatate de pahar de apa (optional)
un varf de cardamom ( optional)
Pentru prepararea propriu-zisa trebuie sa decojiti mango si sa rupeti fasii de pulpa de fruct de pe sambure si sa le puneti in blenderul pentru fructe pentru a le transforma in suc. Ulterior adaugati in blender zaharul si iaurtul si mixati din nou. Spre final adaugati laptele si amestecati cu o lingura pentru a obtine sucul Lassi cremos. Daca preferati un suc mai lichid puteti adauga si apa. Desi optional, cardamomul ii va da o nuanta exotica indiana !
Serviti-l rece dar evitati sa-l tineti la frigider mai mult de 24 de ore!

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs