spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

musaca

0

Category :

Ingrediente :

500 grame carne tocata
3 cepe
o legatura de patrunjel
1 kilogram de cartofi
suc de rosii
sare, piper, ulei


Preparare :

Cartofii se curata si se taie rotunzi. Se pun in apafiarta si se scot cand sunt aproape fierti.
Intre timp se pregateste umplutura : Se toaca ceapa marunt si se caleste. Se adauga carnea tocata, sarea, piperul si patrunjelul sisucul de rosii ( dupa gust, vreo 6 linguri). Se amesetca bine si se tine pe foc vreo 15 minute.
Apoi, intr-un vas separat se aseaza un strat de cartofi, unul de umplutura si tot asa. Ultimul strat de la suprafata trebuie sa fie de cartofi.
Puneti vasul in cuptor. Se serveste calda cu smantana.

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs