2 pastravi
3 rosii
2 morcovi
2 cepe
1 bulion sau rosii in bulion
busuioc, ienibahar, sare, piper
Se curata morcovii, se taie felii si se aseaza intr-o tava putin adanca, in care ati pus ulei cat sa se acopere fundul. Se adauga si o ceapa taiata julienne si o ceasca de apa, dupa care tava se da la cuptor, cat sa se fiarba morcovii. Se curata pastravul de solzi se eviscereaza (se poate decapita sau nu, in functie de preferinte) si se umple cu ceapa, rosii si se presara un varf de lingura de busuioc si de ienibahar. Dupa ce e gata amestecul din tava (cam 20 de minute), se scoate din cuptor si se adauga pestele. Peste acesta turnati bulionul, sau adaugati rosiile ramase taiate felii, putina ceapa si restul mirodeniilor. Sarea si iperul se presar peste peste. Lasati la cuptor cam 30 de minute, incercand cu furculita daca e gata mancarea. Pofta buna !