Ingrediente :
o cutie de fasole verde
5 linguri bulion
un morcov si un ardei gras
2 cepe
sare, piper
patrunjel
pulpe de pui
Mod de preparare :
Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei.Cand ceapa s-a calit se adauga pulpele de pui si se lasa putin la prajit in ulei, langa ceapa. Se adauga morcovul si ardeiul. Apoi se adauga suficienta apa cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba aproximativ un sfert de ora dupa care se adauga fasolea din conserva (scursa de zeama ). Se lasa sa fiarba impreuna.
Se mai adaug apa,daca e nevoie( adicadaca zeama scade si mancarea se usuca). Cand e aproape gata, se adauga bulionul,sarea si piperul si patrunjelul tocat marunt.
Atentie, daca folositi fasole verde proaspata adaugati-o imediat dupa apa si carne, caci e nevoie de mai mult timp pentru a fierbe.
Pofta buna !