Ca tot suntem in sezonul verdeturilor si au trecut si sarbatorile pascale, e timpul sa revenim la un regim verde, plin de primavara. Stevia e una din vedetele acestui sezon si se poate gati in diverse moduri : ciorba, sufleu, tocanita, cu paste. Stevia este la origine o iarba nemteasca :P, cultivata in Austria de jos, ca planta culinara.
mai jos veti gasi reteta completata cu poze pentru ciorba cu stevie !
Ingrediente :
1 ceapa
1 morcov
telina, pastarnac
2 cartofi
3 linguri de orez
stevie
2-3 lingurite de bors magic
2 linguri de suc de rosii
putina Vegeta
Preparare :
Se taie ceapa marunt, pastarnacul si telina. Se taie cubulete morcovul si cartofii. Se pun legumele la calit in putin ulei si o ceasca cu apa.
Apoi se adauga restul de apa pentru ciorba si se lasa sa fiarba. Ulterior se adauga orezul si stevia taiata fasii si leustean.
Cand e aproape gata adaugati borsul si lingurile de suc de rosii.
Se poate servi cu smantana... Pofta buna !!!