spoon

Recent Recipes

Papa Bun !

Tocanita cu rosii si carne de pui

0

Category :


Ingrediente :

piept de pui dezosat
50o g rosii
1 sau 2 cartofi
1/2 vanata
1 ceapa
2 linguri unt/ margarina
patrunjel, marar, cimbru
sare, piper, del'kat

Cat de usor poti manca delicios :
Se taie pieptul de pui in bucatele mici, cubulete si se rumenesc impreuna cu ceapa taiata marunt in unt. Daca credeti ca e nevoie mai puneti un pic unt sau ulei de masline. Se lasa un pic sa se inabuse pana ce carnea de pui capata o culoare alba, rumenita pe alocuri. Rosiile se tin cateva minute in apa fiarta, pentru a se decoji mai usor apoi se curata de pielite si se taie marunt. Se adauga cartoful fiert in prealabil si bucatele mici de vanata.Acum puteti adauga si o lingurita de delicat si cimbrul. Se lasa sa fiarba fara a se adauga apa, daca e nevoie mai adaugati putin unt. Cand e aproape gata adaugati mararul, patrunjelul tocat si dati putin la cuptor. In general 15 minute este suficient. Tot ce va mai ramane de facut este sa o serviti calda !

0 comentarii:

Urmareste-ma si pe Petit Chef !

Toate retetele sunt pe Petitchef

eco

Brighter Planet's 350 Challenge

le monde des blogs